Park Dieperhout Fase 2 Leiden Verkoopavond Smit's Bouwbedrijf

Ook start verkoop fase 2 goed bezocht

Gisterenavond werd van 18.00 tot 20.30 uur in het Driestar College in Leiden de start verkoop gehouden voor de woningen van Park Dieperhout fase 2. Het werd een avond vol nuttige kopersvragen, Leidsche kletskoppen en natuurlijk de bekendmaking van de woningprijzen. De 26 woningen uit fase 2, bestaande uit diverse herenhuizen en stadsvilla’s, variëren in prijs van €465.000 tot €695.000.

Informatie Park Dieperhout fase 2

Wederom was de locatie voor de start verkoop het Driestar College aan de Dieperpoellaan – het is op deze plek waar de nieuwe woonwijk Dieperhout zich straks gaat vestigen. Het was voor veel bezoekers het ideale moment om nog eens rustig de informatie van het nieuwbouwproject en de woningen tot zich te nemen; nu met bijbehorende prijslijst in de hand. Bovendien waren de dames en heren van Fides makelaars, Smit’s Bouwbedrijf en de architect gedurende de avond aanwezig om zoveel mogelijk vragen te beantwoorden.

Om 19.00 uur werd in de aula van Driestar College een presentatie gehouden waar projectleider Tom Schootemeijer (Smit’s Bouwbedrijf), architect Ronald Knappers (VVKH architecten) en makelaar Albert de Boer (Fides Makelaars) aan het woord kwamen. In de presentatie werd gesproken over de ontwikkeling van het plan, de visie van het ontwerp, de woningen van fase 2 en uiteindelijk over het stappenplan ‘aankoop woning’. De presentatie zorgde voor een goed gevulde zaal!

DSC_0723 DSC_0702 DSC_0718 DSC_0711

Woningen fase 2

Maar liefst 26 woningen gaan in de verkoop in fase 2. Met prijzen tussen de €465.000 en €695.000 bestaat er een gevarieerd aanbod aan ruime (hoek)herenhuizen en stadsvilla’s die u middenin het Leidse Houtkwartier plaatsen. Voor een overzicht van de woningen en gedetailleerde informatie kunt u het woningaanbod bekijken. Bovendien is de prijslijst vanaf vandaag te downloaden van onze website. Heeft u gisteren geen tijd gehad om langs te komen, maar heeft u toch enkele vragen? Neem dan gerust contact op met de makelaar.

Inschrijving sluit 14 maart

De belangstelling voor de woningen is groot. Daarom zal de toewijzing van de woningen op basis van een loting plaatsvinden. Wie interesse heeft in een van de 26 woningen van fase 2 heeft tot 14 maart 14.00 uur de tijd om zich in te schrijven. Hoe kunt u zich inschrijven? Download het inschrijfformulier en vul deze in. Stuur het ingevulde formulier op naar de makelaar en wacht op uw ontvangstbevestiging. Vervolgens zal uiterlijk 18 maart de loting plaatsvinden.