Park Dieperhout Leiden Start verkoop Fase 2

Start verkoop fase 2 in aantocht

Na een succesvolle eerste fase van Park Dieperhout is het dan eindelijk zover: de start verkoop van fase 2 is in aantocht. Geïnteresseerden voor de woningen van fase 2 kunnen zich vanaf 2 maart inschrijven op hun droomwoning middenin het geliefde, Leidsche Houtkwartier. Het startschot klinkt op de speciale verkoopavond die wederom zal plaatsvinden op het Driestar College aan de Dieperpoellaan in Leiden. Aanmelden kunt u gelijk doen!

De woningen in Park Dieperhout

Na de eerste verkoopavond van 25 november is het voor iedereen duidelijk: Park Dieperhout is immens populair. De woningen uit fase 1 zijn op dit moment namelijk allemaal verkocht of in optie – wat een succes! Nu is de beurt aan de volgende fase in dit nieuwbouwproject. Tijdens de tweede fase kunt u zich inschrijven op een van de 26 woningen die in de verkoop gaan. Denk hierbij aan royaal hoekherenhuis, gelegen op een ruime kavel van 318 m2, aan de rustieke Houtlaan. Of wat denkt u van een van de twee stadsvilla’s met een woonoppervlak van 168 m² gelegen aan de Dieperpoellaan? De bouwnummers die in de verkoop gaan zijn:

  • Bouwnummers 10, 12, 13, 15, 22 en 24 – 6 stadsvilla’s aan de Houtlaan en Dieperpoellaan
  • Bouwnummers 1 t/m 9, 11, 14 en 23 – 12 herenhuizen aan de Houtlaan en Dieperpoellaan
  • Bouwnummers 31 t/m 38 – 8 herenhuizen aan de Faljerilstraat

Voor een volledig overzicht en details van de woningen kunt u het woningaanbod bekijken. De prijzen van de woningen uit fase 2 worden op de verkoopavond bekend gemaakt en zijn daarna op te vragen bij de makelaar of te vinden op de website.

Programma woensdag 2 maart

Wilt u er gelijk bij zijn? Dat kan! Woensdagavond 2 maart om 18.00 uur vindt de start verkoop van fase 2 plaats op het Driestar College in Leiden. Meld u gauw aan! Op de verkoopavond kunt u de brochure van het bouwplan ontvangen, de verkoopdocumentatie met woningprijzen afhalen en vragen stellen aan de betrokken partijen. Bovendien kunt u de presentatie bijwonen waar ontwikkelaar/aannemer Smit’s Bouwbedrijf, VVHK Architecten en Makelaar Fides aan het woord komen. Helaas is er nog geen nieuwe informatie aanwezig over de appartementen uit fase 3. Wij willen u weer van harte welkom heten bij dit evenement.

Programma

18.00 uur

start verkoop

19.00 – 19.30 uur

presentatie en toelichting ontwikkelplan Park Dieperhout

20.30 uur

einde informatiebijeenkomst

 

Optieverlening en inschrijving

Tijdens de verkoopavond worden er geen opties verleend. De verkoop voor fase 2 van Park Dieperhout geschiedt namelijk via inschrijving en de daaropvolgende loting. Voor wie heeft meegedaan aan de, in oktober 2015 verzonden, ‘Enquête Woonwensen’ geldt dat zij voorrang hebben op gegadigden die zich na deze datum aanmelden. Wilt u zich inschrijven op een van de woningen? Dan kan dat vanaf de start verkoop. De inschrijvingstermijn voor de 26 woningen van fase 2 sluit op 14 maart om 17.00 uur. Kort daarna zal de loting plaatsvinden.