Luxe eengezinswoningen en stijlvolle appartementen

Een grote variatie aan typen en woonoppervlakken

Let op, deze woningen zijn al verkocht.

Ruime parkeermogelijkheden

De bewoners kunnen hun auto’s kwijt op twee parkeererven op het binnenterrein, bereikbaar via onopvallende in- en uitritten en niet zichtbaar vanaf de openbare weg. De parkeererven op het binnenterrein gaan zo veel mogelijk verscholen in het groen; ze zijn zelfs geplaveid met grastegels. Daarnaast hebben 38 woningen hun eigen privéparkeerplaats.

Bouwstijl in harmonie

Park Dieperhout bestaat uit verschillende bouwblokken, die in lengte en hoogte aansluiten bij de omgeving. De vormgeving is modern, maar verwijst tegelijkertijd naar de vooroorlogse bouwstijl van het Houtkwartier, met kenmerken als erkers, uitstekende dakranden, entrees met een luifel en karakteristieke schoorstenen.

Gevarieerde woningtypen

In Park Dieperhout ontwikkelen we, speels verdeeld over acht bouwblokken, zeven variërende typen eengezinswoningen met verschillende woonoppervlakken en indelingsmogelijkheden. Deze grote variatie sluit aan bij de bebouwing in de omliggende Houtwijk. Dat geldt ook voor de klassieke bouwstijl, geïnspireerd op de jaren dertig. De dakpannen zijn keramisch en de bergingen gemetseld. Alle materialen zijn duurzaam, tot en met het drievoudige isolatieglas. Standaard is de afwerking luxe, met onder meer grote tegels in de badkamers en toiletten. Als nieuwe eigenaar kunt u veel eigen wensen toevoegen: niet alleen in de afwerking, maar denk ook aan dakkapellen en uitbouwen. Zelfs kunt u , ook als optie, op een plaquette in het metselwerk boven de voordeur uw huis een eigen naam geven.

(Hoek)herenhuizen en Stadsvilla’s

Deze royale woningen hebben standaard een woonoppervlak van tussen de 166 en 204m² en drie of vier ruime slaapkamers. Daarnaast beschikken ze over een ruime badkamer met ligbar en aparte douche. Ze liggen aan de rustieke Houtlaan en Dieperpoellaan en hebben een privéparkeerplaats op het binnenterrein.

bnr 7-9

Stadsvilla’s

Deze stadsvilla’s hebben standaard een woonoppervlak van 168 m² en drie ruime slaapkamers en er is mogelijkheid voor een extra slaapkamer op de tweede verdieping. Daarnaast is het mogelijk om een uitbouw te realiseren aan de achterzijde. Deze ruime woningen liggen aan de Dieperpoellaan. Daarnaast hebben deze woningen een tuin aan drie zijden.

Wonen in Park Dieperhout

Luxe woningen en stijlvolle appartementen

Deze woningen zijn al verkocht.

Rijwoningen

Deze twaalf ruime woningen hebben standaard een woonoppervlak van 130 m² en vier slaapkamers. Deze woningen liggen aan weerzijden van de groene binnenpromenade Norremeerstraat. Standaard hebben deze woningen een dakkapel aan de voor of achterzijde van de woning. Daaraast zijn een aantal woningen voorzien van een frans balkon aan de voorzijde op de eerste verdieping.

blok G

Hoekherenhuizen

Dit hoekherenhuis heeft standaard een woonoppervlak van 156 m² en drie slaapkamers. Deze woning ligt aan de rustige Faljerilstraat en heeft een privéparkeerplaats op het binnenterrein. Er is een ruime woonkamer/eetkeuken van circa 50 m² aanwezig. Ook heeft de woning een karakteristieke schoorsteen en opbouw op de tweede verdieping.

Stadswoningen

De drielaags stadswoningen hebben standaard een woonoppervlak van 119 m² of 127 m² en vier slaapkamers. Ze liggen aan de Kagerstraat. Standaard zijn deze woningen voorzien van vier ruime slaapkamers en is er mogelijkheid voor een vijfde slaapkamer. Ook een uitbouw aan de achterzijde is mogelijk.

Blok H 1

Ontwikkeling en realisatie

Smit's Bouwbedrijf BV
Parallelweg 8
1948 NM Beverwijk
0251 27 77 77
sbb@smitsbouwbedrijf.nl
smitsbouwbedrijf.nl

Architect

VVKH Architecten
Postbus 11310
2301 EH Leiden
071 514 9957

info@vvkh.nl
vvkh-architecten.nl

Makelaar

Fides makelaars
Lammenschansweg 76
2313 DP Leiden
071 516 8080
info@fidesmakelaarsleiden.nl
fidesmakelaarsleiden.nl